Paardentrailers zijn nu online te koop!


kovdberg

Heb jij een paard en wil je die graag kunnen vervoeren? Dan is het goed om na te denken over paardentrailers aan te schaffen. Er komt veel kijken bij een trailer kopen. Je hebt veel verschillende merken en daar weer verschillende soorten. Alle paardentrailers hebben een andere uitvoering en allemaal hun eigen sterke punten. Het belangrijkste is dat de trailer 100% veilig is voor het paard. De trailer moet van goede kwaliteit zijn en daarmee veiligheid garanderen. Ko van Den Berg heeft een groot assortiment aan trailers en merken. Hierdoor kan je kijken wat je goed vind en ook vergelijken met andere producten. 

kovdberg

Soorten

Heb jij 1 paard of meerdere? Dat is geen probleem. Je kan ook meerdere paarden tegelijk vervoeren. Het is niet mogelijk om 2 paardentrailers achter elkaar te doen. Maar je kan wel kiezen voor een ander soort trailer. Je kan gaan voor een 1 paards. Je hebt ook de keuze uit een 2 paards trailer. Hiermee kan je 2 paarden tegelijk vervoeren. Wil jij graag wat meer ruimte voor je paard? Dan kan je ook gaan voor een 1,5 paards trailer. 

Ben jij geïnteresseerd in dit product en wil je graag meer informatie hierover? Dan kan je een kijkje nemen op de site voor andere producten en informatie. Het is ook mogelijk om een kijkje te brengen aan de showroom als je ze graag wilt zien. Voor meer vragen kan je altijd contact opnemen met een werknemer!