Nu ook de stromer st2 te verkrijgen bij Dikkenberg Exclusief!


stromer st2

Na lang wachten is nu ook de stromer st2 verkrijgbaar! Lees hieronder wat de stromer st2 te bieden heeft.

De stromer st2

De st2 heeft veel te bieden op het gebied van fietsen. Door de zeer krachtige motor kunt u grote heuvels en bergen gemakkelijk op fietsen, zonder dat u buiten adem raakt. De fiets heeft ook verschillende accu’s, u kunt zelf kiezen welke accu u in de fiets wilt hebben. U kunt onder andere kiezen voor de BQ814, die tot 150 km mee gaat of de BQ983 die zelfs tot 180 km mee gaat. Met deze accu’s hoeft u zich geen zorgen te maken om de accu op te laden, ze gaan namelijk heel erg lang mee.

stromer st2

Verder heeft de fiets een OMNI-display die ervoor zorgt dat u altijd verbonden bent met de hele wereld. Ook biedt de display een diefstalbeveiliging, die er voor zorgt dat u de fiets ten alle tijden terug kunt vinden en dat u de motor van de fiets op afstand uit doet.

Het design

De stromer st2 is niet alleen technisch goed in elkaar gezet. Ook heeft de fabrikant veel aandacht besteed aan de uiterlijk van de fiets. Zo kunt u bijvoorbeeld zeer comfortabel en ontspannend fietsen wanneer u lange afstanden fietst en alle kabels zijn goed weggewerkt, zodat u die niet ziet. Daarnaast is de fiets in twee modellen beschikbaar, de comfort versie en de sport versie. De sport versie ziet er wat sportiever uit en de comfort ziet er wat standaard uit.