Kreidler onderdelen om je bromfiets op te knappen


Kreidler onderdelen

Kreidler is zo’n merk waar de jonge generatie niet eens meer vanaf weet. En dat is jammer want ze maakte onder andere prachtige bromfietsen die een eeuwigheid meegaan. Kreidler onderdelen kun je bovendien nog altijd kopen dus zelfs als jouw oude vertrouwde bromfiets ermee ophoudt dan kun je deze nog opknappen.

Kreidler onderdelen

De vintage bromfietsen

Noem het vintage, noem het old timers: die oude brommers waar veel van ons gewoon dagelijks op reden zijn nu weer hartstikke populair, juist omdat ze zo oud zijn. Mensen vinden het fantastisch om op zo’n oud beestje te kunnen rijden omdat ze zo niet meer gemaakt worden. Andere oude bromfietsen die populair zijn:

  • Zundapp
  • Tomos
  • Kreidler

Al deze merken hebben brommers gemaakt die de tanden der tijd hebben weerstaan. Ze zijn nog steeds – of alweer – hartstikke populair en je kunt er dus ook onderdelen voor kopen om je oude beest op te knappen. Dat kun je doen om er vervolgens zelf op te rijden of natuurlijk om je bromfiets te verkopen. Verzamelaars leggen er tegenwoordig een mooi bedrag voor neer, zeker wanneer de brommer in goede staat is. 

Over Kreidler

Wist je dat Kreidler helemaal niet meer bestaat? Dat je er al jaren niets van hoort is dus geen toeval. Kreidler heeft ongeveer 100 jaar bestaan wat een prachtige prestatie is. eind negentiende eeuw werd het in Duitsland opgericht door meneer anton Kreidler. De eerste 50 jaar was hij niet eens bezig met de productie van brommers, dat begon pas veel later.